×

Sharon Elshof

Sharon Elshof

Mijn naam is Sharon Elshof

Van jongs af aan fanatiek gymnast en ex-topsporter in de acrobatische gymnastiek. Door mijn eindeloze passie voor deze sport ben ik mij al snel gaan verdiepen in welke elementen bijdragen aan mentaal en fysiek presteren. Een balans tussen een voedzaam eetpatroon, genoeg beweging en mentale weerbaarheid zijn kernwaarden die dat samenvatten.  

Vanuit mijn passie voor koken, gecombineerd met mijn liefde voor gezondheid en presteren, probeer ik elke maaltijd om te toveren tot een smaakvolle en voedzame maaltijd! De opleiding voeding en diëtetiek sluit daar naadloos op aan, welke ik nu aan het afronden ben. Ik help mensen graag vanuit mijn rol als voedings- en ervaringsdeskundige bij het vinden van een smaakvol en passend eetpatroon. Een eetpatroon dat geen dieet, maar een leefstijl is dat levenslang volgehouden kan worden!

Naast mijn HBO opleiding, heb ik de opleiding Healthcoach gevolgd. Door mijn enorme drijfveer om mensen zo goed mogelijk te helpen bij een leefstijl gerelateerd doel, zal dit zeker niet de laatste opleiding zijn in het rijtje.   

Het is ontzettend mooi om mensen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau te zien ontwikkelen. En te ontdekken waar ze allemaal toe in staat zijn. Samen wil ik met jou aan de slag om meer uit het leven te halen!

Op Een Vitaal Leven!

Specialiteiten:

Graag persoonlijk contact?