×

Odette Zwanikken

Odette Zwanikken

Mijn naam is Odette Zwanikken, maar de meeste mensen noemen mij Oot!

Ik werk sinds juni 2017 bij Tripod Training, waar ik heel veel verschillende trajecten met clienten heb bewandeld en hoop dat nog een hele tijd te doen. Afvallen, aankomen, shapen, mindset coaching en "gewoon" fitter worden. Ieder traject heeft zo zijn charme, maar het leukste is vooral als je een echte goede connectie krijgt, je in een hele korte tijd grote stappen kan maken. Mensen positiever gestemd horen, of verwonderd zien over hun resultaat, is gewoon schitterend. In mijn optiek is ieder traject bijzonder, en van mij kan je dan ook verwachten dat ik betrokken ben en er alles aan zal doen om jouw doel te behalen. Een oprecht luisterend oor, respect voor jouw overtuigingen of capaciteit, maar ook heel eerlijk advies.

"Ik zeg heel vaak; als je hier toch bent, haal er dan even alles uit wat er in zit!"

Iets meer over mij persoonlijk.. Mijn sportieve prestaties begonnen in de balletzaal, met de wens ooit te dansen voor een balletgezelschap. Toch koos ik voor het rationele in plaats van het emotionele en heb een mooie corporate carriere gemaakt. Met een solide basis van gezond en fit willen zijn, heb ik het sporten nooit de rug toegekeerd, maar pas toen ik in aanraking kwam met powerliften was ik echt verkocht en ben ik wedstrijd atlete geworden.

Bloed kroop waar het niet gaan kon en heb tijdens het runnen van mijn eigen cosmetica bedrijf meerdere opleidingen afgerond zoals voedingsdeskundige en Bayesian personal trainer. Dit bedrijf verkocht ik, om mij volledig te storten op het coachen en trainen van anderen. Wat een hele spannende stap was, blijkt nu mijn beste keuze ooit: ik heb echt het leukste werk wat er bestaat! Omdat ik mijzelf graag verder ontwikkel, heb ik de afgelopen twee jaar nog meer opleidingen gedaan in beweging en dietetiek, om mijn kennis te verdiepen, en staat er nog een specialisatie op de planning.

Ik ben gek op pepernoten, pindakaas van 100% pinda, paprika; en lachen!

Ik hoop met jou te mogen werken, dan maken we er een mooi avontuur van. LETS GO!

Specialiteiten:

Graag persoonlijk contact?