×

Luuk van Hulst

Luuk van Hulst

Ik ben Luuk van Hulst,

26 jaar oud en ik woon in Oss. In 2015 heb mijn CIOS-diploma op het gebied van bewegingscoördinatie / bewegingsagogie behaald. Dit houdt in dat ik me bezig houd met het organiseren, ontwikkelen en aanbieden van een sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal en emotioneel gebied.

Sport is altijd een hobby en passie van mij geweest, van tennissen tot wedstrijdzwemmen en van kickboksen tot crossfit. Ik heb altijd de drive gehad om te blijven sporten en me te blijven ontwikkelen.

Ik heb de opleiding: ‘Functioneel voeden’ en ‘Functioneel coachen’ van Chivo gevolgd. Ik ben zeer gemotiveerd om vanuit hier mijn deskundigheid zo ver mogelijk uit te bereiden zodat ik jullie zo correct mogelijk en vol vertrouwen kan begeleiden en jullie kan helpen om jullie doelen te bereiken.

Positiviteit staat bij mij vooraan. Ik vertrouw erop dat met een positieve instelling veel goede doelen bereikt kunnen worden. Daarom kunnen jullie bij mij altijd een glimlach vinden maar ook zeker een luisterend oor.

Hopelijk tot snel!

Specialiteiten:

Graag persoonlijk contact?