×

Yannick van Roessel

Yannick van Roessel

Ik ben Yannick van Roessel, ben 28 jaar en heb in 2013 mijn CIOS diploma behaald als fitness en health coördinator. Hierna heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van trainingsprincipes, revalidatie trainer en personal trainer.

Zelf doe ik aan waterpolo en speel eerste klas. Hiervoor heb in de waterpolo eredivisie gespeeld en heb ik geleerd wat een goeie verhouding is tussen plezier, mentaal/fysiek afzien en ontspannen. Jezelf tegenkomen gebeurt regelmatig. Er van leren en er iets mee doen is belangrijk. Uit je comfortzone komen, hoort bij alles in het leven. Dit brengt je ongetwijfeld naar een next level in geluk. Dit wil ik ook bereiken met onze klanten. Ik vind dat als je iets wilt leren in het leven je er ook voor open moet staan, en je moet begrijpen dat je niet alles alleen kan. Dit neemt mooie ervaringen met zich mee. 

“Je kan niet alles alleen, anders was je wel alleen op de wereld”

Yannick is zich blijven ontwikkelen en heeft in 2015 de opleiding Personal Trainer en Vitaliteitscoach van Chivo succesvol afgerond en is nog lang niet uitgeleerd. 

Specialiteiten:

Graag persoonlijk contact?