×

Saskia van der Hijden

Saskia van der Hijden

Mijn naam is Saskia van der Hijden.

Ik woon in Vught en ben moeder van 3 te gekke jongens.
Altijd al gek van sporten, als kind bestond dat uit turnen maar inmiddels vind ik mijn uitlaatklep in o.a. boksen, krachttraining en yoga. Sporten maakt je fysiek en mentaal sterker en laat je zien dat je door je eigen inzet, proberen en doorzetten je jezelf altijd kan verbeteren dat vind ik er juist zo fantastisch aan!

Naast deze passie voor sport heb ik altijd al een drive gehad anderen te motiveren, coachen en ondersteunen. Wat ik na mijn HBO studie social work dan ook vooral in de welzijnssector gedaan heb.

Met mijn 39 jaar heb ik inmiddels wat levenservaring op zak. Een van die waardevolle lessen is dat écht goed zorgen voor jezelf d.m.v. een gezonde leefstijl je zoveel moois kan brengen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik besloot me om te scholen tot personal trainer en mijn Fitvak en Chivo diploma te behalen. En op die manier mijn liefde voor het coachen te combineren met mijn passie voor beweging & voeding. Gelukkig ben je nooit uitgeleerd, ik heb dan ook nog genoeg opleidingen op de planning staan om me te blijven ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit om binnen Tripod ook mensen het beste in zichzelf te leren zien én dat naar boven te halen. Zie ik je snel?

Graag persoonlijk contact?