×

Richard Bonga

Richard Bonga

Richard (Ries) Bonga, 

Geboren in 1966, stier en vader van drie dochters.

Gediplomeerd trainer, sportbeoefenaar en zelfstandig ondernemer.

Ik heb een vrij lang sportief verleden, begonnen vanaf mijn vijfde met judo, 10 jaar later gevolgd door karate, een blauwe maandag waterpolo en ben uiteindelijk in de bokssport belandt. Toen het boksen mijn uiterlijk behoorlijk veranderde, was de stap naar fitness en uiteindelijk body building snel gemaakt.  Na ruim 20 jaar onder de ijzers gelegen te hebben ben ik een andere weg ingeslagen. Spiermassa werd ingeruild voor fitheidstrainingen. Van spinninginstructeur, bootcamp tot hedendaags personal en box(fit)trainer. 
Ben zelfs in 2016 nog drie jaar judo jeugdtrainer geweest op de judomat. Dagelijks onderhoud ik mezelf met CrossFit oefeningen, boksen en spinning. 
Natuurlijk heb ik sterktes maar ook zwaktes.

Mijn sterkte is absoluut contact leggen en mensen en enthousiasmeren.

Mijn zwakte is absoluut namen onthouden. Koken is mijn favorite hobby, uiteraard vakanties,  the Highlands of Scotland is mijn favoriete land, maar ook niet te vergeten Spanje en Zuid-Afrika. F1 en voetbal zijn mijn favoriete TV programma’s .

Verder hou ik enorm van humor, ben behoorlijk direct, durf ook elke confrontatie aan, tikkeltje dominant en ik hou van eerlijkheid. Ja, ik gebruik social media, Facebook en Instagram. Ik post vrij regelmatig.

Nu hebben jullie een beetje een indruk van mij gekregen en ik hoop dat ik hier nog vele verschillende individuen en groepen mag trainen.

 

Graag persoonlijk contact?