×

Monique Timmermans

Monique Timmermans

Wie Monique Timmemans zegt, zegt sport! Sport en gezondheid zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met een verleden in ballet, tennis, atletiek, bootcamp en fitness(lessen) heb ik een flinke dosis aan sportervaring opgedaan. Een gezonde leefstijl is voor mij een tweede natuur. Je hebt immers maar één lichaam, dus zorg er maar goed voor!

Na een relatief korte topsportperiode in de atletiek (jong moeder geworden), ben ik altijd blijven sporten en training geven. Sport is mijn passie, anderen helpen ook! In al die jaren zijn “waarom of waarvoor” veelgestelde vragen geweest: ‘waarom doen we deze training’, ‘waarvoor is deze oefening’ of ‘waarom is iets gezond(er)’ om wat voorbeelden te geven.Kennis verandert continue en kennis is macht! Blijven leren over lichaam, training en voeding is als coach niet alleen een must, maar vooral ook heel erg leuk. Dit overdragen naar jullie nog veel meer! 

Samen met jou wil ik kijken naar wie je bent, wat je nodig hebt en om indien nodig het vertrouwen in het kunnen van je lichaam (terug) te geven en met deze tools het gestelde doel te behalen. Kort samengevat help ik iedereen ontzettend graag om zowel letterlijk als figuurlijk lekker in zijn of haar vel te laten zitten!                                                                                                                                        

Specialiteiten:

Graag persoonlijk contact?