×

Milou Balsters

Milou Balsters

Mijn naam is Milou Balsters. 

Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Sinds juni 2018 werk ik bij FysioCentrum Oss, en sinds oktober 2018 bij Tripod Training. 

In september 2018 ben ik begonnen met de Master Sport(fysiotherapie) aan de HU. Bij Tripod Training heb ik alle ruimte en mogelijkheden om de kennis vanuit school direct toe te kunnen passen in de praktijk. Ik wil me voornamelijk gaan richten op de (top)-sporters. Zo is de afwisseling van fysiotherapie met personal training een super combinatie! 

Mijn voornaamste doel is dat ik mensen wil helpen door ze persoonlijk te begeleiden met én tijdens bewegen. Hierdoor wordt het lichaam sterker en krijgt de cliënt vertrouwen (terug) in het eigen lichaam. Samen werken naar doelen waarbij jij als sporter beter en fitter naar buiten gaat dan je ooit hebt gedaan. 

Naast bovengenoemde activiteiten ben ik ook nog 4 maal in de week te vinden op de hockeyclub in Oss. Ik speel daar met veel plezier, passie en vooral fanatisme in de Dames 1. 

Specialiteiten:

Graag persoonlijk contact?