×

Jesper Roosenboom

Jesper Roosenboom

Ik ben Jesper Roosenboom, 30 jaar en woon in Uden. 

Ik ben begonnen op het CIOS en heb daarna mijn personal trainer pro opleiding behaald bij Chivo. Ik heb lange tijd gewerkt op een buitenschoolse opvang, waar ik veel sportactiviteiten heb georganiseerd voor kinderen. Bij mijn vorige sportschool heb ik veel als fitnessinstructeur, personal trainer en groepslesinstructeur gewerkt. Ik gaf daar spinning, core, bootcamps en high intensity interval trainingen. 

 

Ik ben een explosieve krachtsporter én een enorm wielerfanaat. Afgelopen jaar heb ik meer dan 4000km gefietst, daarnaast kan je me ook ieder jaar in de Franse Alpen vinden. Elke berg is weer een nieuwe uitdaging. Door mijn doorzettingsvermogen en fanatisme bereik ik altijd de top. Mijn mooiste rit was toch wel de klassieker: “Le Mont Ventoux”.

 

Ik ben een energievolle enthousiasteling en ik sta altijd voor anderen klaar. Ik geniet van de kleine dingen in het leven en probeer in alles iets positiefs te zien. Iedere overwinning is er één en die moet je koesteren. Ik leef graag van doel tot doel. Door doelen te stellen, krijgt hetgeen wat je doet een functie. Dit maakt het behalen van doelen veel makkelijker en leuker. 

 

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Tripod en kan niet wachten om samen met jullie nieuwe doelen te stellen en te bereiken! 

 

Graag persoonlijk contact?