Thijmen

Thijmen

Hoi, ik wil me graag allereerst voorstellen. Ik heet Thijmen en ben 15 jaar oud. Ik ben wedstrijdskiër, en ook al hoor je deze sport niet zo vaak, is de skiwereld toch best groot. Ik ski sinds mijn 2e levensjaar en heb daar veel plezier in.
Ik ben vaak te vinden in de prachtige Alpen! (vooral Oostenrijk) Ik train daar veel, maar heb natuurlijk ook ongeveer 40 nationale en internationale wedstrijden die ik ski in de categorie slalom en reuzeslalom. Bij skiën is het extreem belangrijk om fysiek fit te zijn, daarom train ik 2x per week (als ik Nederland ben) bij Tripod training met specifieke oefeningen en professionele begeleiding. Zo kunnen we in de zomer wanneer het skiseizoen stilstaat, genoeg trainen op kracht en conditie om deze uit te bouwen.
In de winter proberen we juist deze opgebouwde kracht te onderhouden. Dit geeft veel vertrouwen op de piste maar ook als je op de ski’s staat en dat geeft een goed gevoel! Het gevoel dat je elke seizoen sterker wordt door mijn intensieve trainingen bij Tripod en daarmee elk jaar beter op de ski’s staat.

Graag persoonlijk contact?