Sanne Voets

Sanne Voets

Toen ik vierde werd op de Paralympische Spelen van Londen, wist ik al vrij snel: ik wil naar Rio, en daar óp dat podium eindigen. Dat betekende dat ik mijn hele programma nog eens onder de loep moest nemen. Waar kon ik nog verbeteren? Hoe zou ik die laatste stap zetten naar de medailles? Fysieke training was een van de aspecten waar ik vooruitgang in wilde boeken. Meer stabiliteit en souplesse, een betere conditie en daardoor scherpere focus. Van standaard groepstrainingen kwam ik via een tussenstap in 2014 bij Tripod terecht.

Persoonlijke begeleiding, specifiek gericht op mijn sport, waarbij we vooral kijken naar wat ik wél kan (en dus niet zozeer naar mijn handicap), dat was het uitgangspunt.

Intensief trainde ik de afgelopen twee jaar met Coert en Yannick. Altijd grenzen opzoeken en die verleggen. Kenmerkend is de warme betrokkenheid van het team, die verder gaat dan alleen het trainingsaspect, met een gezonde dosis humor. Door de fijne sfeer is het heerlijk om keer op keer afgemat te worden. De trainingen zijn daarnaast functioneel en wierpen al snel hun vruchten af. De spierpijn werd minder, de hersteltijd korter en de trainingen werden opgevoerd. Ik voelde me sterker worden, wat mijn rijden ten goede kwam. En afgelopen september, in Rio… Dat podium, daar stond ik op. In het midden zelfs, op de hoogste tree. Topfit naar goud!

Graag persoonlijk contact?