Ilse

Ilse

In de zomer van 2017 kwam ik naar Coert omdat ik een specifiek doel voor ogen had. Werken aan de volgende stap in mijn politiecarrière; de Mobiele Eenheid. Daarvoor moest ik fysiek sterker worden, alleen wist ik zelf niet goed hoe. Coert koppelde mij aan Ineke en dat bleek een goede combinatie. Het opgestelde voedingsplan en het trainingsschema van haar waren op het begin behoorlijk wennen. Maar doordat zij haar vertrouwen in mijn uitsprak, kreeg ik het vertrouwen in mijzelf. Daardoor kreeg ik de nodige motivatie om mijzelf af te matten in de sportschool.

Het trainen met Ineke was voor mij heel prettig. In het begin heel pittig en zwaar. Met de persoonlijke aandacht en juiste adviezen en tips van haar kon ik daar zelf mee aan de slag. Ik leerde om mijzelf op de juiste manier te trainen. Ook met de voeding kreeg ik de juiste tools aangereikt om daar zelf mee aan de slag te gaan. Wat resulteerde dat ik de ME niet in zes maanden haalde, mijn gestelde doel, maar in drie maanden. Ik had de sportkeuring met vlag en wimpel gehaald. Door Ineke heb ik vertrouwen in mijzelf dat ik kan bereiken wat ik wil als ik mij er de volle 100% voor inzet. 

Ik ben ontzettend trots op haar dat zij mij mijn motivatie heeft teruggegeven en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.

Graag persoonlijk contact?