Het verhaal van Olivier

Het verhaal van Olivier

3,5 maand en 34 kilo geleden liep ik voor het eerst bij Tripod binnen. Dat er iets aan mijn gewicht gedaan moest worden was me duidelijk, maar hoe ik het aan wilde en moest pakken wist ik niet goed. Nu er op terugkijkend kan ik met zekerheid zeggen: het was me zonder Tripod nooit gelukt!

Mijn grote angst dat ik alleen nog maar konijnenvoer mocht gaan eten werd gelijk door Coert lachend aan de kant geschoven.
De werkwijze van Tripod richt zich op een gezonde levensstijl die goed vol te houden is. Sterker nog, door de continue hulp, support en vooral het enthousiasme van Vincent, Odette, Yannick, Ineke, Wesley en Coert heb ik plezier gekregen in het sporten en in het gezondere eten. Bij het wekelijkse weegmoment stonden ze bijna nog harder te juichen dan ik als er weer 1,5 / 2 kilo vanaf was. Tijdens de oefeningen zorgden ze er met grapjes en aanmoedigingen voor dat ik het volhield en vol wilde houden.
Hoewel we in de planning 6 maanden hadden opgenomen om van mijn 114kg naar 85kg te komen, bereikte ik binnen 3,5 maand al een gewicht van 80kg,
Nu mijn streefgewicht bereikt is ga ik door. Er is nog een hoop winst te behalen op het gebied van spieropbouw in combinatie met voeding. Dat wat ik een half jaar geleden nooit gezegd zou hebben is nu toch waar, Tripod heeft ervoor gezorgd dat beweging en gezonde voeding een standaard en vooral leuk onderdeel van mijn leven zijn geworden. Daarvoor bedankt!

Graag persoonlijk contact?