Personal training

Van Personal Trainer tot Vitaliteitscoach

Ben jij klaar voor een persoonlijk plan van aanpak? Een plan waarbij je aan de slag gaat met de Tripod (driepoot) voeding-beweging-beleving? Samen met onze personal trainer/coach kom je weer in balans. We bieden je mooie pakketten om je optimaal te bedienen bij het bereiken van je doelen. Als personal trainers/coaches hebben we veel kennis van bewegen en de persoonlijke programma’s die nodig zijn om je fitter, energieker, weer in vorm en op gezonder gewicht te krijgen. Consolideren van gedrag gaat echter verder en daar zijn onze coachingskills voor nodig. Voor blijvende gedragsverandering is een holistische aanpak nodig. Hoe mooi is het als we je hiermee kunnen bedienen? Niet alleen als personal trainer maar ook als vitaliteitscoach gaan we aan de slag.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over Van Personal Trainer tot Vitaliteitscoach
Personal training
Duo Training

Duo Training

Duo Training

Vind jij het ook leuk om samen te trainen met een vriend(in), collega of familie lid en toch de begeleiding te krijgen van een personal trainer/vitaliteitscoach? Dan is duotraining de oplossing voor jou! Samen met een trainingsmaatje sporten zorgt voor extra motivatie. Tijdens de training pep je elkaar op en haal je het beste in elkaar naar boven om samen doelen te bereiken.

Plezier én resultaat
Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Samen trainen is dus niet alleen leuker maar zeker ook goed voor de resultaten. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over Duo Training
Graag persoonlijk contact?