Senioren Smallgroup Training

Senioren Smallgroup Training

Senioren Smallgroup Training is bewegen in een groep van 6 tot 8 personen, waarbij we samen op een gezonde, efficiënte manier aan uw conditie en fitheid werken en waarbij we voor ogen hebben dat u zolang mogelijk in staat moet zijn om dagelijks functioneel te kunnen blijven bewegen. Iedere training komen alle spiergroepen aan bod.

Voor wie?
Senioren Smallgroup Training is speciaal voor de leeftijdscategorie 55+ en is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Smallgroup training vindt overwegend plaats in de PT studio waar we gebruik kunnen maken van tal van attributen.

Personal trainer
Met smallgroup training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband waardoor de individuele kosten lager zijn. Het trainen in groepsverband op een vast tijdstip onder begeleiding van een personal trainer is een goede stok achter de deur; zo slaat u niet zomaar een training over en geeft het u de garantie dat u oefeningen op de juiste manier uitvoert met een dito belasting.
 

LESTIJDEN
Dinsdagen: 09.15 – 10.15 uur
Donderdagen: 10:15 –  11.15 uur

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Graag persoonlijk contact?