Groepstrainingen

Barre-workout

De Barre-Workout is een nieuwe manier van bewegen. Met gebruik van een barre, en van de vrije ruimte gaan we werken aan een stabieler, sterker, strakker en eleganter lichaam, waarbij de nadruk ligt op: Het verbeteren van de houding, verstevigen van bil-en beenspieren, stretchen van het lichaam, En uiteraard de core stability. Muziek is een noodzakelijk onderdeel, waarbij er verschillende stijlen worden gebruikt. De lessen Barre Workout zijn voor iedereen toegankelijk, je hebt geen ballet achtergrond nodig! Samen kunnen we alles aanpassen aan je eigen niveau. 

 

LESTIJDEN
Maandagen: 19.00 – 20.00 uur en 20.00 – 21.00 uur
Donderdagen: 9.15 – 10.15 uur

 

Meer informatie over Barre-workout
Barre-workout
Smallgroup Training

Smallgroup Training

Smallgrouptraining is trainen in een groep van 6 tot 8 personen, waarbij we samen op een gezonde en efficiënte manier aan uw conditie werken. Iedere training komen alle spiergroepen aan bod.
 

Voor wie?
Smallgroup training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Smallgroup training vindt overwegend plaats in de PT studio waar we gebruik kunnen maken van tal van attributen. Ook is er een Scholieren smallgoup training voor kinderen tot 18 jaar en een Senioren smallgrouptraining speciaal voor de leeftijdscategorie 55+. 
Op dinsdagavonden (19.15 - 20.15 uur) hebben we een speciale Strengthclass Smallgroup training (krachttraining). 

Personal trainer
Met Smallgroup training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband waardoor de individuele kosten lager zijn. Het trainen in groepsverband op een vast tijdstip onder begeleiding van een personal trainer is een goede stok achter de deur; zo slaat u niet zomaar een training over.

 

LESTIJDEN
Maandagen: 09.15 – 10.15 uur, en 19.15 – 20.15 uur
Dinsdagen: 08.15 – 09.15 uur, 09.15 – 10.15 uur, 19.15 – 20.15 uur en 20.15 – 21.15 uur 
Woensdagen: 09.15 – 10.15 uur, en 19.15 – 20.15 uur
Donderdagen: 09.15 – 10.15 uur, 19.15 – 20.15 uur, en 20.15 – 21.15 uur
Vrijdagen: 08.15 – 09.15 uur, en 09.15 – 10.15 uur

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over Smallgroup Training

Scholieren Smallgroup Training

Onze Scholieren Smallgroup Trainingen zijn speciaal bestemd voor scholieren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. Je kunt hierbij samen met klasgenoten, vrienden en vriendinnen trainen in groepsverband onderleiding van een personal trainer/coach. 
Tijdens de trainingen komen er ook leefstijlitems aan bod zoals slapen, alcoholgebruik, voeding, uitgaan etc. 
 

LESTIJDEN
Dinsdagen en donderdagen: 17.00 – 18.00 uur

MEER INFORMATIE AANVRAGEN  

Meer informatie over Scholieren Smallgroup Training
Scholieren Smallgroup Training
Senioren Smallgroup Training

Senioren Smallgroup Training

Senioren Smallgroup Training is bewegen in een groep van 6 tot 8 personen, waarbij we samen op een gezonde, efficiënte manier aan uw conditie en fitheid werken en waarbij we voor ogen hebben dat u zolang mogelijk in staat moet zijn om dagelijks functioneel te kunnen blijven bewegen. Iedere training komen alle spiergroepen aan bod.

Voor wie?
Senioren Smallgroup Training is speciaal voor de leeftijdscategorie 55+ en is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Smallgroup training vindt overwegend plaats in de PT studio waar we gebruik kunnen maken van tal van attributen.

Personal trainer
Met smallgroup training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband waardoor de individuele kosten lager zijn. Het trainen in groepsverband op een vast tijdstip onder begeleiding van een personal trainer is een goede stok achter de deur; zo slaat u niet zomaar een training over en geeft het u de garantie dat u oefeningen op de juiste manier uitvoert met een dito belasting.
 

LESTIJDEN
Dinsdagen: 09.15 – 10.15 uur
Donderdagen: 10:15 –  11.15 uur

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over Senioren Smallgroup Training

Boksfit Training

Zweten met “the noble art of self-defense”.
Boksen is een combinatie van uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, techniek en snelheid. De bokscursus die Tripod Training aanbiedt is de perfecte workout om je lichaam gezond en fit te krijgen zonder dat het gevecht centraal staat. Ook kun je je lekker afreageren en vergroot het je zelfvertrouwen.
 

Trainingen
Bij de bokstraining richten we ons echt op de workout en techniek. De verschillende stoten, ontwijken en het voetenwerk zijn technieken die we aanleren. Elke training wordt je weer opnieuw uitgedaagd om alles eruit te halen en je technieken te verbeteren. Dit alles met veel persoonlijke aandacht en onder vakkundige leiding van een personal trainer.
 

LESTIJDEN
Dinsdagen: 20.30 – 21.30 uur.
Donderdagen: 20.15 – 21.15 uur.

 

TARIEVEN

1 x per week vanaf € 42,50 per maand
2 x per week vanaf € 80,25 per maand


MEER INFORMATIE AANVRAGEN  

Meer informatie over Boksfit Training
Boksfit Training
Bootcamp Training

Bootcamp Training

Bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten en doet oa. push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Alles wat we onderweg tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, trappen of klimrekken. Je voert niet alleen oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht, maar ook met het lichaamsgewicht van je mede-bootcampers.
 

Verbeter jezelf
Door bootcamp training verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. De bootcamp trainingsmethode is overgewaaid uit het Amerikaanse leger. Soldaten moesten in stevig tempo intensieve oefeningen doen voor het hele lichaam om in korte tijd zo sterk en fit mogelijk te worden.
 

LOCATIE
Bosweg 1, 5373 KK Herpen
 

LESTIJDEN
Zaterdagen: Aanvang 09.00 uur
 

TARVIEVEN
10 Rittenkaart € 87,55
   

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over Bootcamp Training

Pilates

Pilates is een workout die geschikt is om sterker te worden in je core en het optimaliseren van de spierbalans. Doordat we werken vanuit verschillende hoeken met ons eigen lichaamsgewicht trainen we op een functionele manier. 

Het is voor ieder niveau geschikt want onze instructeurs geven bij iedere optie verschillende varianten waardoor je binnen je eigen grenzen kan blijven werken die voor jou prettig zijn. 
 

Waar is pilates goed voor?

  • Leniger worden 

  • Sterker worden in je core 

  • Meer controle over je spieren 

  • Extra kcal verbranden 

  • Het shapen van je lichaam LESTIJDEN
Donderdagen 18.45 - 19.45 uur

 

TARIEVEN

Pilates 1 x per week  € 42,50 per maand
   

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over Pilates
Graag persoonlijk contact?