×

Begeleiding bij herstel Corona

Begeleiding bij herstel Corona

Bent u getroffen geweest door het Coronavirus?

Dan speelt de mate waarin u het virus heeft gehad een grote rol bij het herstel daarvan. Heeft u op de IC gelegen of bent u thuis getroffen geweest en heeft u ook daar kunnen herstellen van de eerste heftigheid, dan zal dit zijn invloed hebben op de mate van een voorspoedig herstel.

Wellicht bent u in eerste instantie bij een fysiotherapeut aan uw herstel gaan werken en is uw traject daar beeindigd maar merkt u dat u meer en langer behoefte heeft aan begeleiding op maat om van de restklachten van het coronavirus af te komen.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben we al de nodige ervaring met het begeleiden van ex-coronapatienten en hebben we een nauwe samenwerking mat een inpandige fysiotherapiepraktijk en dus hun expertise. Ook werken we met professionele coaches die samen met u een plan op maat maken en op een gepaste manier werken aan uw verdere herstel

Ook als u wilt werken aan een goed werkend immuunsysteem dat u kan beschermen tegen griep, koorts, luchtweginfecties, en andere ziektes, dan is werken onder professionele begeleiding van onze coaches die u helpen bij een gezond levenspatroon van onschatbare waarde. 

Kunnen wij u hierbij helpen? Vraag een gratis informatie gesprek aan via ons informatieformulier en vraag naar onze mogelijkheden.

Tarieven

Free choice 1 x per week Vanaf € 61,80 per maand
per maand (bij een maandabonnement)
Free choice 1 x per week Vanaf € 56,65 per maand
per maand (bij een jaarabonnement)
Free choice onbeperkt Vanaf € 121,00 per maand
per maand (bij een maandabonnement)
Free choice onbeperkt Vanaf € 105,00 per maand
per maand (bij een jaarabonnement)

Trainers:

Aanmelden voor Begeleiding bij herstel Corona

Via onderstaand formulier kan je je opgeven voor de training die je zou willen volgen bij ons. Dit is geen definitieve inschrijving aangezien we die na een gesprek pas zullen vragen.

Graag uw akkoord: *


* verplichte velden.

Graag persoonlijk contact?